Munka

Kiknek van esélye Dubaiban munkát találni?

Sokakban felmerül a kérdés, hogy vajon lenne -e esélye Dubaiban munkát találni vagy sem. Sajnos vannak tények melyeket nem lehet figyelmen kivül hagyni, még akkor sem, ha nagyon szeretnénk Dubaiban élni és dolgozni.

Bővebben...

Dubai munkalehetőség a DEWA-nál! Jelentkezz most!

A DEWA, Dubai közmű szolgáltató és üzemeltető állami cége (magyarul akár mondhatjuk, hogy a helyi ELMÜ) több száz nyitott pozícióba keres munkatársakat.

Ez egy rendkívül jó lehetőség arra, hogy jelentkezzünk, hiszen sokszor nincs nemzetiségi megkötés és akad fizikai munkalehetőség is. Ki tudja….?

Bővebben...

Kell adózni Dubaiban?

Kell adózni Dubaiban? Kell SZJA bevallást csinálni Magyarországon, ha Dubaiban dolgozunk?


Dubaiban nincs személyi jövedelemadó (SZJA), tehát ha valaki Dubaiban dolgozik, akkor nem vonnak le semmit a fizetéséből. A munkavállaló a munkaszerződésében lévő fizetést kapja kézhez. Tehát ha valakinek a munkaszerzősében 10000 AED van, mint havibér, akkor ennyit utal a cég a munkavállaló bankszámlájára minden hónap végén.

Ez egy nagyszerű dolog, hiszen arra költjük a pénzünket, amire akarjuk, és nem kell kötelező dolgokat fizetnünk, amiket nem veszünk igénybe, pl. iskoláztatás, egészségügyi járulék, szociális hozzájárulások, nyugdíj, stb.

Bővebben...