Megjelent a "Dubai Lepel nélkül" című könyv!

Dubai Lepel Nélkül
Dubai Lepel Nélkül

Megjelent a Dubai Lepel nélkül c. könyv! Megvásárolható minden nagyobb könyvesboltban országosan!

A könyv nem egy sima útikönyv, hanem egyben  gyakorlati útmutató is Dubaihoz! Tudjon meg minél többet Dubai rejtélyes életéről, hiszen a könyv széleskörű tájékoztatást ad erről a misztikus világról.

Van kint munkalehetőség magyaroknak? Mennyit kereshetünk Dubaiban? Mi szükséges a kiköltözéshez? A mű főként magyaroknak szól, mely bemutatja, hogy milyen Dubaiban nyaralni, élni, milyen a munkaerőpiac és mi a fontos ahhoz, hogy kellemesen tudjunk rövidebb vagy akár hosszabb ideig kint tartózkodni. Tartalmazza, hogy miként kell a különböző hivatalos ügyeket intézni, mik a buktatók, kezdve a vízumtól, az albérleti szerződésen át az alkohol engedélyig.

A könyv betekintést nyújt a Dubai hétköznapokba és az arab világ misztériumába. A könyv a legtöbb felmerülő kérdésére választ ad, sőt számos, szinte meghökkentő dolgot is olvashat benne. Hasznos és érdekes olvasmány mindenkinek, akik szeretnék megismerni ezt a különleges világot.

A könyv megvásárolható a boltokban illetve megrendelhető a Libri, Alexandra, bookline és a könyvkapu weboldalán. Ha nem Magyarországon élünk, az sem probléma, hiszen a könyvkereskedők külföldre is szállítanak, legyen az EU vagy nem EU tagállam.

Libri

Bookline

Alexandra

Könyvkapu